Welkom op de site van peutergroep De Bengeltjes
:    
 

Peutergoep De Bengeltjes is onderdeel van kinderdagverblijf Robbedoes. De groep is gestart op 12 augustus 2013 en is bedoeld voor peuters in de leeftijd van 2-4 jaar.

 

Openingstijden op dit moment:

Maandag 8.15 - 12.15 uur

Dinsdag 8.15 - 12.15 uur

Woensdag 8.15 - 12.15 uur

Donderdag 8.15 - 12.15 uur

 

Op de vrijdag is de groep nog niet geopend maar op het moment dat we genoeg aanmeldingen hebben voor deze dagen, zal de groep dan ook open gaan.

De Bengeltjes is bedoeld voor alle peuters. Ze kunnen hier op een leuke spontane manier contact maken met leeftijdsgenootjes. De peutergroep werkt met een VVE ( voor en vroegschoolse educatie) programma. Aan de hand van dit programma worden de kinderen gestimuleerd in hun ontwikkeling. Alle ontwikkelingsgebieden komen aan bod, maar de taalontwikkeling staat op de eerste plaats.

U kunt meer informatie over VVE lezen onder het kopje Beleidsplan .

Voor verdere informatie over de peutergroep kunt U de balkjes aanklikken.

Mochten er toch nog vragen zijn of heeft U behoefte aan een persoonlijk gesprek dan kunt U altijd contact opnemen met Sonja Oitmann. De contactgegevens kunt U vinden onder het balkje adres . U kunt ook altijd een mail sturen via balkje contact .

Voor een eerste kennismaking met ons kinderdagverblijf kun je zien waar we zitten en hoe het er bij ons uitziet. Wil je meer weten over de kinderopvangmogelijkheden en het beleid van Robbedoes, raadpleeg dan ons Pedagogisch Beleidsplan en Informatie Brochure.

Voor de ouders en natuurlijk onze eigen Robbedoes kids hebben we elke maand nieuwe (beveiligde) fotoboeken.

 

Wij wensen u veel leesplezier!!