Welkom op de site van peutergroep De Bevertjes
:    
 

Peutergoep De Bevertjes is onderdeel van kinderdagverblijf Robbedoes in Heel. De groep start op maandag 28 augustus 2017 en is bedoeld voor peuters in de leeftijd van 2-4 jaar. De afgelopen 5 jaar heeft deze peutergroep bestaan onder de naam Kinderspeelgroep De Torteltuin. Omdat vanaf januari 2018 alle peutergroepen gefiscaliseerd dienen te zijn, is ons gevraagd om deze peutergroep over te nemen. Aangezien wij, als kinderopvang, het belangrijk vinden dat er in elk dorp een peutergroep is, hebben wij hier mee ingestemd. Omdat wij ook al kinderen van Beegden bij onze dagopvang hebben, kunnen wij deze kinderen ook binnen dezelfde organisatie,peuteropvang aanbieden in Beegden. Verder verzorgen wij ook de buitenschoolse opvang voor kinderen van de school in Beegden. Deze buitenschoolse opvang vindt in Heel plaats.

 

De openingstijden van Peutergroep De Bevertjes zijn:

Maandag 8.15 - 12.15 uur

Dinsdag 8.15 - 12.15 uur

Donderdag 8.15 - 12.15 uur

 

Peutergroep De Bevertjes is bedoeld voor alle peuters van 2-4 jaar. Ze kunnen hier op een leuke spontane manier contact maken met leeftijdsgenootjes. De peutergroep werkt met een VVE ( voor en vroegschoolse educatie) programma. Aan de hand van dit programma worden de kinderen gestimuleerd in hun ontwikkeling. Alle ontwikkelingsgebieden komen aan bod, maar de taalontwikkeling staat op de eerste plaats.

U kunt meer informatie over VVE lezen onder het kopje “Beleidsplan”.

Voor verdere informatie over de peutergroep kunt U de balkjes aanklikken.

Mochten er toch nog vragen zijn of heeft U behoefte aan een persoonlijk gesprek dan kunt U altijd contact opnemen met Gerry van der Heijden of Sonja Oitmann. De contactgegevens kunt U vinden onder het balkje “adres”. U kunt ook altijd een mail sturen via balkje “contact”.

Wij wensen u veel leesplezier!!