Welkom op de Robbedoes site
:    
 

Kinderdagverblijf Robbedoes is gestart in september 1999, met 1 groep dagopvang, op het terrein van stichting Daelzicht. Al gauw waren alle plekken ingevuld en werd er in 2001 gestart met een tweede groep dagopvang, wederom op het terrein van Daelzicht. In 2003 werd er in de brede school gestart met buiten schoolse opvang De Speelark.

Toen stichting Daelzicht in 2011ging reorganiseren, verhuisde kinderdagverblijf Robbedoes naar een tijdelijke opvanglocatie in units. Deze units stonden op het grasveld achter de school.

Eindelijk, na bijna 6jaar, werd er in juli 2017 met de dagopvang verhuisd naar de brede school in Heel.De Rakkers (0-2 jaar ) en de Boefjes ( 2-4 jaar) zijn nu samengevoegd tot een verticale groep van 0-4 jaar, waar maximaal 16 kinderen per dag worden opgevangen.

Voor een eerste kennismaking met ons kinderdagverblijf kun je zien waar we zitten en hoe het er bij ons uitziet. Wil je meer weten over de kinderopvangmogelijkheden en het beleid van Robbedoes, raadpleeg dan ons Pedagogisch Beleidsplan en Informatie Brochure.

Voor de ouders en natuurlijk onze eigen Robbedoes kids hebben we elke maand nieuwe (beveiligde) fotoboeken.

 

Veel leesplezier,

Team Robbedoes